ZAKLÁDÁNÍ AKCÍ NA SIGNALECH.CZ

14. 8. 2014 0:57
Rubrika: Nezařazené | Štítky: rady

                             ZAKLÁDÁNÍ  AKCÍ  NA  SIGNALECH.CZ

Na  Signálech kliknout na akce :  - Pak hned  přidat  akci, a  pak  název  - někdy  může  být  napsaný  i  větším  písmem, pak vyplňit  začátek  akce  a  konec a čas.

Pak  napsat  místo  konání  :  -  Např.  když  bude  akce  ve  Zlíně  tak  napsat  Zlín. Po vyplnění  místa  se  hned  zobrazí  mapka, a v ní  zkontrolovat  přesné  místo  konání. Když to  bude  někde v kostele tak  napsat  kostel a komu  je  zasvěcený. 

Pak  vyplňit  typ  akce :  - Když  to bude  kulturní  tak  kulturní , když  duchovní  tak duchovní  atd.  

Popis akce :  - Pak  v kurzorové  tabulce  popisu  psát  už  akci  která  se má  konat, v pravo  v dolním  rohu  se  chytne myší  roh  a posunuje  se dolů. Posunovat  podle  plakátku a vídea  podle  informací  akce.

Ukládání  plakátků  z internetu  na  plochu PC : -  kliknout  na  obrázek  levým tlačítkem a on se zvětší  pak  na něj  kliknout  levým  tlačítkem a  pak kliknout uložit obrázek jako pak si to zvolit  uložit  na plochu což je nejlepší.   

Vkládání  plakátků : -kliknout  vložit  soubor  nebo  obrázek pak v PC naklikat levým tlačítkem určený do akce. Pak hned kliknout  vložit obrázek  do textu, plakátek se ukáže  v  kurzorovém okně. Přidání dalšího stačí kliknout na  nahrát další.

Posouvání  plakátků :- Když by bylo potřeba  plakátek  posunout  dolů  nebo na horu, tak myší  jít  do leva z boku plakátku nebo obrázku. Podle toho  co tam bude vložené postup  je  pořád stejný, a  kliknout  vlevo  aby  tam  problikával  svisle kurzor podélně po celém boku  plakátku  a kliknout  jenom  na  klávesnici entrem. Při posouvání plakátku nesmí  být označený modře jinak by se vymazál.

Vkládání  písma  z internetu : - Když se má vložit  popisovaná  akce z  internetu  jako psaní  tak je potřeba ji první na té  webové. stránce  zkopírovat a  to  kliknout  na levé tlačítko  na myši  a držet  a od  spodu  popisu  nejlepší  z pravého  rohu  táhnout  myší až po konec  popisu  nahoru, až je to celé označené  tak  kliknout  pravým tlačítkem na myši  a dát  kopírovat, a pak  jít  znovu  do  zakládající akce a  pod  plakátek  nebo nad něj  myší  kliknout  do levé  strany  a pak  už  na  klávesnici  stačí  Ctrl + V  a  písmo  se tam  zobrazí.

Označéní  barevně písma  :-   Vložené  písmo  z internetu  postupem  jak při  vkládání  označíme modře.  Na kurzorové  tabulce  je  písmeno  A  vedle  něho  je  šipečka  dolů a na ni  kliknout  a vybrat  barvu  písmo se hned označí barevně.  

Písmo  B – je pro tučné psaní  stačí na něj jen kliknout . Vedle něj  je psaní  ve stylu kurzíva.

Psaní  barevným  písmem : -  Stačí  jenom  kliknout  vedle  A  na šipečku  dolů vybírat si  barvy  různé  při  psaní.

Odstraňování  plakátku : -  Vložený  stačí  označit modře  a kliknout  entrem.  

Štítky  : -   Se  vyplňují  podle  akce,  když  to bude  např.  Mariánská  pouť  tak i tak to napsat do štítků, když to budou  třeba  vinné  slavnosti  tak  napsat  vinné  slavnosti  atd.

Vkládání  webové  stránky  do akce  : - Je  to  pro uživatele  kteří  by  chtěli  jet  na tu danou  akci. Aby  je  oslovila je  dobré  tam ten  odkaz  dávat. A  to tak že  zkopírovat  odkaz  na webové  stránce  jako  postupem  kopírování  psaní  na internetu, a  pak  ho vložit  do  akce  do kolonky  Web. 

Vkládání  klikacích  odkazů  : -  V  zakládajícím kurzoru  na založení akci  -  na  horním řádku  kliknout  na  pravé  straně  druhé  tlačítko z prava  do leva,  ukazuje  na něho  světlá  šipečka  do prava  pak  hned  vložit  odkaz  ze stránky  do okénka  do  odkazovací  lišty  - odkaz  a hned  dát  OK,  někdy  ještě vyskočí  jedno  okno  u něho se dá  také  OK.

 Vkládání  vídea  do akce  : -   Kliknout  v kurzorové  tabulce  ve  spodním  řádku  vedle  písma  A  do  leva  je  to  jakoby  okénko  filmu,  abych  to upřesnil  je to  třetí  okénko  zleva  do prava  do  vyskočeného  okénka  vložit  odkaz  zkopírovaný   z  youtube  a dát  OK,  vložené  vídea  by  měli  směřovat  k založené  akci.

PLAKÁTKY ,  VÍDEA ,  PÍSMO ,  KLIKACÍ  ODKAZY :  -  by měli  být  trošku  pod sebou aby to mělo pěknou  úroveň  na  vzhled.   Nejlepší  o  dva  problikávající   menší  kurzory  dolů  tím myšleno  menší  čárečky.   

Až  je  uplně  celá  akce  založená  a  jsi  přesvědčený/ ná   tak hned  dáš  dole  zelené tlačítko uložit akci. 

Ale  základní  věcí  je  aby  každý  uživatel  věděl  že  když  uložil  akci, že  ji hned  nenajde  v  akcích veřejně. 

Tyto  akce  se  zobrazí   až  je určený  tým,  který  tyto akce  schvaluje  až je schválí. Také  je  potřeba  vědět  že  daná  akce  byla  schválená  nebo zamítnuta,  tím  že  na horní  liště  pod  svým  nickem  příjde  ohláška. 

Přeji  atˇ se  každému  uživateli  pěkně zakládá  akce. 

Zobrazeno 1131×

Komentáře

Vendula Krůlová

Hezký Mistře, ještě si to zapamatovat a bude to ideální :)

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková